Om Sneakers Corner

Sneakers Corner är ett renodlat sneakerskoncept i Scorettgruppen där även koncepten Scorett, Scorett Outlet, Håkanssons, Canada Snow, Wallenbergs skor och ett antal ECCO-butiker ingår. Utöver webshop har vi även etablerat två stycken fysiska Sneakers Corner-butiker i centrala Göteborg och Malmö, med god ambition att öppna fler runt om i landet på sikt.

Drivna av vår stora passion för streetwearkulturen slog vi upp portarna för vår första Sneakers Corner-butik på Korsgatan i Göteborg i februari 2018. Målet var och är än idag att skapa en samlingsplats för sneakersintresserade, ett butikskoncept som erbjuder mer än det allra senaste i sneakersväg från välkända varumärken såsom Nike, Adidas, FILA, Legend, Reebok, K.Cobler och Puma med flera. Sneakers Corner är även menat till att fungera som ett levande forum för inspiration, kreativitet, produktkännedom och umgänge, där skor tar plats tillsammans med konst och evenemang.

Kom förbi oss och få hjälp av vår dedikerade personal, eller varför inte utmana oss i våra klassiska arkadspel? Hos Sneakers Corner finner du alltid ett glatt välkomnande och en vilja att inspirera!